Company

Marc Martí is a pioneer company in the sector, we combine the experience of advertising services with the latest printing systems. A great team of professionals with long experience in the graphic arts, enthusiastic and eager to innovate constantly, researching and developing new ways to improve our products and services. We offer a professional, close and friendly treatment!

Tell us about your project and we will make it come true!

MARC MARTÍ

Our company was founded in 1977, being one of the pioneers in the field of outdoor advertising and large format printing. Since then, we have not stopped growing and investing in technology and innovation.

We work for the leading brands and companies in their sectors (both national and international), and for the most important cultural and sporting events in the country.

Today we continue with the same enthusiasm of the first day, offering personalized service and advice to each of our clients.

2022 – Feria DIGICOM – DIGIAWARDS – Mejor centro de impresión digital del año en base a su innovación, calidad, sostenibilidad y modelo de negocio.

2022 – Fundació Catalunya Cultura. Premi Empresa Cultura 2021.

2021 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 22a edición, SELECCIÓN LETRA a la mejor aplicación de imagen en la cobertura, por el proyecto Exposición monos.

2021 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 22a edición, SELECCIÓN LETRA a la mejor aplicación de imagen en interiorismo, por el proyecto Estimem el Barça.

2021 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 22a edición, LETRA DE ORO a la mejor aplicación de un vehículo, al proyecto Avioneta Pantone.

2021 – Projecte de Vida Professional, Barcelona Activa, Visita amb alumnes del D’EP.

2020 – Revista APDIGITALES, premio Apé 2020, por el proyecto Gala Premios Goya.

2019 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 21a edición, LETRA DE PLATA a la mejor acción de publicidad en gran formato, por el proyecto El bosque ancestral.

2019 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 21a edición, LETRA DE ORO en el apartado misceláena, por el proyecto Jardín de la naturaleza.

2019 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 21a edición, LETRA DE PLATA en el apartado mejor cobertura de un evento, por el proyecto Expo Road to 100 de Automobile BCN

2018 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 20a edición, LETRA DE PLATA a la mejor rotulación de interiorismo efímero, por el proyecto Origen-Realidad-Futuro.

2018 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 20a edición, LETRA DE PLATA a la mejor estructural-display PLV, por el proyecto Stand Lermont.

2018 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 20a edición, LETRA DE ORO al mejor elemento en volumen, por el proyecto Dinosaurius cartonplus.

2018 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 20a edición, LETRA DE ORO a la mejor rotulación de interiorismo estable, por el proyecto La cuina de Picasso.

2018 – ADG FAD – Premi Laus de bronze, pel projecte “Això és una paret pública!”

2018 – Revista APDIGITALES, premio Apé 2018 a la trayectoria empresarial.

2017 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 19a edición, SELECCIÓN LETRA al mejor elemento luminosos, por el proyecto Netscout MWC.

2017 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 19a edición, LETRA DE ORO al mejor sistema de directorios, por el proyecto Señalización Campo Experience.

2017 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 19a edición, LETRA DE PLATA a la mejor cobertura de un evento, por el proyecto MEDIAPRO LIVE.

2017 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 19a edición, SELECCIÓN LETRA a la mejor rotulación de interiorismo estable, por el proyecto Ludoteca.

2016 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 18a edición, SELECCIÓN LETRA a la mejor rotulación de interiorismo efímero, por el proyecto Expo natural.

2016 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 18a edición, LETRA DE ORO, al mejor elemento de volumen, por el proyecto STANDS SAP.

2016 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 18a edición, SELECCIÓN LETRA a la mejor cobertura de un evento, por el proyecto Las flores de la paz.

2016 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 18a edición, LETRA DE ORO a la mejor rotulación en interiorismo estable, por el proyecto Terraza 360.

2016 – Veredictas, Premios de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 18a edición, LETRA DE PLATA a la mejor cobertura de evento, por el proyecto Final Top 14 Rugby.

2012 – Premio Pixel, Imagen institucional para la Comunicación y Publicida en general.

2012 – Veredictas, Premios internacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno de España y Portugal XIII edición, Selección Letra Roland al mejor Trabajo de interiorism0 estable, por el proyecto PLANO AÉREO SUELO.

2012 – Veredictas, Premios internacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno de España y Portugal XIII edición, Selección Letra Roland a la mejor aplicación de impresión digital sobre un producto industrial, por el proyecto FUTTOC.

2012 – Veredictas, Premios internacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno de España y Portugal XIII edición, Selección Letra Roland a la mejor aplicación de imagen corporativa, por el proyecto IMPRESIÓN 3D.

2009 – Philips, Certificate of approval, LED Signage Partner.

2009 – Eniclopèdia Catalana, Certificat de col·laborador honorari.

2007 – Patrocinador oficial de l’equip JURASSIC bàsquet, primer classificat del Campionat Territorial de Catalunya, 3a Categoria Femenina B.

2006 – Gremi d’Indústries Gràfiques de BCN – 55è Concurs d’Arts Gràfiques, Premi Expositor de disseny.

2006 – Gremi d’Indústries Gràfiques de BCN – 55è Concurs d’Arts Gràfiques, Premi Llibre d’òfset sec.

2005 – Barna Fil 2005 – reconeixement de participació.

2005 – La Marató de TV3 – Suport a la organització dedicada a la recerca científica en el camp de l’alzheimer i altres malaties del cervell.

2005 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno VI edición, PREMIO LETRA ESPECIAL a la trayectoria profesional.

2004 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 5ª edición, finalista a la mejor rotulación de flota, por el proyecto Tomb Bus Nadal.

2004 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 5ª edición, accésit la mejor rotulación de interiorismo efímero, por el proyecto Benq Uefa.

2004 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 5ª edición, finalista a la Mejor aplicación de imagen corporativa, por el proyecto Diagonal Mar.

2003 – Barna fil, XVIII del segell, la moneda i el col·leccionisme, Diploma d’agraïment.

2003 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 4ª edición, premio a la mejor lona fachada, por el proyecto Estrella Damm.

2003 – La Marató de TV3 – Suport a la organització dedicada a la recerca científica en el camp de les malalties respiratòries cròniques.

2003 – Museu de Vilafranca, Museu del Vi, Amic d’honor.

2003 – 200 metres de solidaritat, col·laboració en el muntatge del Rècord Mundial del Circuit d’slot més llarg.

2002 – Anuària, 8a edició, Fira d’Igualada, Finalista pel treball Web Marc Martí.

2002 – La Marató de TV3 – Suport a la organització dedicada a la recerca científica en el camp de les malalties inflamatòries cròniques.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, premio a la mejor rotulación, por el proyecto Martini.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista al mejor elemento de comunicación visual volumétrico, por el proyecto Ascensor Centro Comercial.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista a la mejor rotulación de un vagón de ferrocarril, al proyecto loisjeans.com.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista a la mejor rotulación de vehiculo, por el proyecto Bacardí.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista a la mejor rotulación de vehiculo, por el proyecto Vila viniteca.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista al mejor stand, por el proyecto Diagonal Mar.

2002 – Premios Nacionales de Comunicación Visual y Gráfica de Entorno 3ª edición, finalista miscel·lània, por el proyecto Escenari.

2001 – La Marató de TV3 – Suport a la organització dedicada a la recerca científica en el camp de la Sida.

1999 – Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Títol de Col·legiat fundador.

1999 – Ajuntament de Barcelona – Diploma per l’aportació efectuada a la renovació del paisatge urbà de la ciutat de Barcelona – Barcelona posa’t guapa. 1994-1999.

1998 – La Marató de TV3 – Suport en l’edició dedicada a la recerca científica de la diabetis.

1998 – ADG FAD – Trofeu Laus de Comunicacó gràfica exterior; Obra Nu.

1996 – Gremi d’Indústries Gràfiques de BCN – 45è Concurs d’Arts Gràfiques, Premi.

1996 – Selección anual de la Asociación de Diseñadores Gráficos FAD. Los Laus. Obra Móvil.

1996 – Selección anual de la Asociación de Diseñadores Gráficos FAD. Los Laus. Obra Exposició Andy Warhol – Línia d’imatge.

1995 – Gremi d’Indústries Gràfiques de BCN – 44è Concurs d’Arts Gràfiques, Accèssit.

1995 – La Marató de TV3 – Suport a l’organització en l’edició dedicada a la recerca genètica de les malalties cardiovasculars.

1992 – ADG FAD – Trofeu Laus Bronze; Obra Look Olímpic.

1992 – Gremi d’Indústries Gràfiques de BCN – 44è Concurs d’Arts Gràfiques, Premi.

1988 – Generalitat de Catalunya, registre d’Agència de Publicitat General.

1987 – XI Fira Agrícola i Comercial – III Mostra d’Artesania – Participació expositor.

1986 – Congrés Internacional de la Llengua catalana, Congressista Col·laborador.

HUMAN TEAM

The Marc Martí group of companies is made up of more than 80 employees, distributed in Departments; Commercial, Project Management, Graphics and Pre-printing, Workshop, Administrative, Purchasing, and installations and assemblies.

The departmental division is a great advantage for our customers, as it allows us to offer the best and most accurate service at each stage of the process.

Qualified professionals, most of them with a long career in the company and experience in the outdoor advertising sector, ensure success in any kind of project related to visual communication.

PRODUCTION CAPACITY

Our infrastructure and industrial park allow us to guarantee the realization of all services directly to our own departments, workshops and warehouses, managed by our technical control area.

All the work is always carried out by official technicians, workers and installers. This fact allows us to offer a maximum quality guarantee. We give a complete service from the beginning to the end, waiting for the customer’s conformity.

We work, at national and European level, 24 hours a day, 365 days a year.

TECHNOLOGICAL EQUIPMENT

To satisfy the quality and technical requirements of our customers, we are constantly updating and renewing our industrial park.

We have the most technologically advanced and latest generation equipment for large format digital printing: web printing (up to 500 cm wide and continuous length), flat printing, cutting plotters, milling, die-cutting, packaging and finishing equipment.

In addition, we have specific machinery for our metalwork, structures, electricity and lighting workshops.

FLEET

We have our own fleet with a wide range of vehicles: vans, motorcycles, trucks and cranes (height of more than 20 meters).

This fact allows us to reach any point of the peninsula, optimizing delivery and assembly times, especially in installations or projects that require the transport of a large volume of materials and technicians.

Our main objective is to provide the best service in the shortest possible time.

PRODUCTION CENTERS

Marc Martí’s headquarters are located in Barcelona, specifically in Motors street in Hospitalet de Llobregat, in an industrial building of more than 3500 m², which allows us to focus all our activity and technological park, in the same location.

Our facilities in Valencia and Madrid, work with large format printing equipment. In addition, our own workshops, premises and warehouses allow us to provide service throughout the peninsula, and also on a European scale.

We offer storage and custody service of the work done for future editions.

SOCIAL RESPONSIBILITY

Since the beginning of our activity, we have collaborated and continue to collaborate actively with foundations, institutions, collectives and associations that work to improve our society.

For this reason, annually, we sponsor and produce various activities in the fields of sports, education, culture, children, and against poverty and social exclusion.

Being able to contribute our grain of sand in these great initiatives fills us with pride and is part of our DNA (F. C. C. Cèltic, C. E. Noia Freixenet, Sopar Solidari del Cava, Pallapupes, Fundesplai, Fundació Pare Manel, Fundació Setba, Els Xuclis – AFANOC, La Escocesa del Poblenou, Museu del Modernisme, Kronos Art Festival, Festival + poesia si us plau, among others…).

In recognition of this work, and among other awards, we are the first company in the sector to receive the hallmark of Company Committed to Culture, and the Empresa Cultura award.

PROFESSIONAL ASSOCIATIONS AND GUILDS

We attend the most important fairs, events and conventions every year, and we are an active part in the development and future of the sector.

We are members of FESPA Spain (Spanish Association of Visual Communication Printing Companies), and of the sustainability working group.

We are also founding members of the Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, an organization that works and studies marketing, communication, advertising and Public Relations.

In addition, we are members of several associations, guilds and professional associations, which allow us to keep up to date with all the news and possibilities to offer our clients.

 

COMMITMENTS

ENVIRONMENT

Taking care of the environment is a basic responsibility for our company, and for this reason, we offer an equivalent ecological line of all our products and services. We promote the reuse of materials, saving them, giving them new uses, or promoting their recycling.

Quality and environmental policy

EQUALITY

Equal opportunities between women and men, is one of the pillars for the proper functioning of society and also of a company, that is why we are drafting a specific plan of equality, an effort to have protocols for action and prevention of possible discrimination, as well as conflict resolution, in a clear and fair manner. We actively participate in training and courses related to equality, improving the conditions of our workers and their safety.

 

PRIVACY

The privacy and treatment of the files received and the work done, is one of our main concerns, so we always treat with the utmost discretion any kind of work, especially those in which they are presentations or special items. In addition, we have specific insurances to protect our clients and their projects.

Do you want to work with us?

If you want to work with us, you can send your CV to: ofertes@marc-marti.com In the event that Marc Martí announces a position, a selection process will be initiated. Resumes already sent will participate directly in this process, please do not send it again.