posts

Projecte Across Borders

ACROSS BORDERS LAUS 2021 ADG-FAD

Ahir va ser el Dia Mundial del Refugiat, motiu pel qual recuperem aquesta col·laboració amb l'estudi Mayúscula, creadors del projecte Across Borders. Una proposta híbrida i interdisciplinària, amb exposicions, conferències, experiències immersives... I amb diferents accions d'ajuda directa a dones refugiades, com ara amb els kits de dignitat personal, donats a través de la ONG Rescate, i la recaptació de fons a partir de la venda dels cartells exposats.

Des de Marc Martí, vam poder aportar el nostre granet de sorra, imprimint i enganxant els cartells del projecte, a les columnes anunciadores de la ciutat de Barcelona. A més, ens complau felicitar a tot l'equip i als dissenyadors participants, per haver guanyat un Laus d'or i un de bronze. 

Moltíssimes felicitats i gràcies per dotar al disseny, d'un poder transformador!


View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId7be8184e1e

Daniel Romaní de l'ARA entrevista a Marc Martí

ara marc marti


Avui hem tingut el plaer de rebre a l'escriptor i periodista del diari Ara, Daniel Romaní (http://www.danielromani.cat/) un gran coneixedor de la cultura i del territori.

Aquesta vegada, ha entrevistat al Marc, per a una sèrie de reportatges que apareixeran aquest mateix estiu al diari, i en els quals investiga al voltant de les col·leccions més interessants i sorprenents.

Junts, han dialogat sobre peces destacades de la Marc Martí Col·lecció, alhora que en Daniel s'ha interessat pels inicis de l'empresa, la distribució de cartells en els anys setanta, i també per la impressió digital en gran format, o els productes més ecològics com són el cartó estructural i totes les seves possibilitats.

Un plaer poder participar en aquest tipus de propostes, que pretenen acostar la cultura i el coneixement d'una manera didàctica i atractiva. Gràcies al diari Ara i a en Daniel per fer-ho possible. Un cop publicat, el compartirem a les nostres xarxes.

MARC MARTÍ AMB EL PROJECTE DE VIDA PROFESSIONAL

Marc Martí page 0001

A Marc Martí col·laborem, un any més, amb el Projecte de Vida Professional de Barcelona Activa!

En mode virtual aquest any i amb les complexitats que comporta, us presentem la infografia amb el retorn obtingut per l'alumnat participant. Gràcies a tots els participants per mostrar tant interès, esperem que en un futur pugueu formar part del nostre equip. Apostar per les noves generacions ens fa créixer com a societat, i és per això que oferim la possibilitat de fer pràctiques a la nostra empresa, perquè els joves estudiants puguin tenir un primer contacte amb el món laboral.

A Marc Martí no parem, seguim imprimint la nova realitat!

NEIX EL HUB DE LA COMUNICACIÓ A BARCELONA!

2021 EL HUB INAUGURAL MARKETING vinil publiicitari

Fita històrica pel Màrqueting i la Comunicació a Catalunya: Neix el HUB del sector al barri de la tecnologia i la creativitat: Al 22@ del Poblenou!

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i Aticco posen en marxa un espai com a referent d’activitat, representació institucional i motor d’acceleració del sector. El HUB compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Per a la inauguració, Marc Martí va vestir diferents espais del Col·legi, amb elements permanents i d’altres mòbils, que serveixen tant pel dia a dia com pels esdeveniments i les presentacions. Un disseny realitzat per l'agència de publicitat EVIL LOVE.

Els vinils adhesius integrals de grans dimensions de la zona d’oficina, els vinils de tall per a la zona de presentacions, i també un photocall XXL i un rollup publicitari, amb possibilitat d’utilitzar en altres accions. Elements que reforcen la voluntat i principis del Col·legi i els seus membres.

La comunicació visual en un esdeveniment és essencial, i a Marc Martí en som especialistes, podent realitzar qualsevol classe d’element de comunicació visual, sigui estàtic o mòbil.

Podem realitzar elements de disseny volumètrics de tota mena, lluminosos, encunyats… No tenim límits en la impressió digital, sobre materials rígids o tèxtils. Alhora, podem oferir alternatives publicitàries ecològiques, com ara els elements realitzats amb cartó estructural, que ajuden a les marques a reforçar el seu compromís mediambiental.

A Marc Martí ens hem adaptat a la nova realitat, amb tots els protocols COVI19 i totes les mesures de seguretat.

Seguim incansables, imprimint diàriament les vostres idees!!!


View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProIdc37cc620a7

Altres publicacions

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Prev Next

Canal YouTube

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto