posts

Razzmatazz - elultimoconcierto.com

#elultimoconcierto

Imprimim i instal·lem aquest macro vinilat de 28 x 3 metres, a la façana de la Sala Razzmatazz de Barcelona, que s'acull a la campanya #elúltimoconcierto, promoguda per les sales de concerts de tot l'Estat, entre els quals destaquen l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (Asacc).


En l'acció en línia del 18 de novembre, hi participaran una cinquantena de sales de tot l'Estat i grups i artistes. Es podrà seguir a la web www.elultimoconcierto.com. A on també figura el manifest.

Des de Marc Martí, seguim treballant dins de la nova realitat, produint qualsevol classe de projecte de comunicació visual, amb les nostres flotes, operaris i departaments, adaptant-nos a les mesures de seguretat, i esforçant-nos per seguir oferint el millor servei en temps rècord. A Marc Martí impressionem les teves idees!


View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId77c2b0a128

"Prohibit fixar cartells. REA" Marc Martí Mediterrània - València

CATÁLOGO EXPO REA

L'exposició "Prohibit fixar cartells. REA ", organitzada per l'ADCV, juntament amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, és un recorregut visual per 600 cartells que reflecteix l'evolució de la societat en les últimes dues dècades. Comissariada pels dissenyadors Boke i MacDiego, i recolzada per Marc Martí i l'Associació València Capital del Disseny, la mostra esdevé un homenatge al cartell, als seus creadors/es i entitats privades i públiques coneixedores de la funció i el valor del disseny.

Un homenatge al suport de comunicació per antonomàsia que crea un marc perfecte per reflexionar sobre qüestions com les que s'exposen en els diferents textos de sala que acompanyen el visitant en el seu recorregut. - (adcv.com)

El passat 30 de setembre va tenir lloc la presentació del catàleg de l'exposició "Prohibit fixar cartells. REA" que es pot visitar fins al 8 de novembre al Centre del Carme.

El catàleg ofereix un recorregut pel millor de les dues últimes dècades del cartell valencià. La presentació va comptar amb la participació dels comissaris de l'exposició Boke Bazán i Mac Diego, el director de Centre del Carme José Luis Pérez Pont, el president de l'ADCV Àngel Martinez i Vicente Crespo de Fernando Gil Arts Gràfiques.

L'exposició compta amb la col·laboració de Marc Martí (impressió) i l'Associació València Capital Mundial del Disseny.

La presentació es pot veure online a través del link: www.youtube.com/watch?v=4LzGe2isd00&feature=youtu.be

View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProIda202f1ac55

"Women: Un segle de canvi"

2020 national geographic expo bcn

Marc Martí encunya, imprimeix digitalment i instal·la, els vinils de tall, els plafons expositius i les cartel·les de diferents mides, de l'exposició de National Geographic: "Women: Un segle de canvi", al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Una mostra que consta de mig centenar d'imatges de tot el món, durant els últims cent anys, i on la dona exerceix una figura central.

Tal com apunta l'Agència EFE: "Aquesta col·lecció, comissariada per la fotoperiodista Marisa Flórez, inclou des d'algunes de les imatges més icòniques de la història, com el retrat de Sharbart Gula, més coneguda com la nena afganesa, fins a un catàleg de les fotògrafes més rellevants del món com Amy Toensing, Ami Vitale, Newsha Tavakolian, Lynsey Addario o la mateixa Marisa Flórez. Dividida en sis seccions -Alegria, bellesa, amor, saviesa, fortalesa i esperança-, en l'exposició s'exhibeixen 50 obres del bast arxiu de National Geographic de fins a 60 milions de fotografies, "històries diferents i commovedores que plasmen una visió complexa i veritable, i no única, de ser dona", ha explicat Flórez en la presentació virtual.

L'exposició es pot visitar al Reial Cercle Artístic (Carrer Arcs núm. 5, 08002 Barcelona) cada dia de 10,00 a 14,00 i de 15,00 a 22.00., Fins a l'11 d'octubre de l'any 2020.

View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId08d7aac798

Marc Martí imprimeix: "UNLOCK" del Espacio 88 de Barcelona

2020 ESPACIO 88 LOCKDOWN EXPO

Marc Martí imprimeix digitalment la macro lona que presideix el Espacio 88 (arquitectura, disseny i comunicació), per a la mostra "UNLOCK", comissariada per Cristina Román i Sara Guerrero.

Una proposta expositiva singular, que conjumina artistes i creatius de diferents àrees, i on han reflexionat sobre el confinament, la pandèmia global, i l'actual estat de desconfinament i de nova normalitat. Més de 30 obres que emergeixen d'un trapezi (metàfora del moment actual) i que parlen de l'aïllament, de la por, però també d'una oportunitat per a generar noves relacions socials i, a través de la creativitat, generar canvis.

La instal·lació es pot visitar, de manera gratuïta, en l'Espai 88 (Pamplona 88. 08018 Barcelona) de dilluns a divendres de 8:30H a 13:30H.

A Marc Martí, continuem imprimint la nova realitat, fabricant i instal·lant elements de senyalització i prevenció covid-19 personalitzades per a cadascun dels nostres clients, seguint totes les normes de seguretat per a protegir als nostres treballadors.

Així mateix, no hem deixat de retolar vehicles i espais de tota mena, d'imprimir i instal·lar banderoles i lones publicitàries, de fabricar rètols i lluminosos, en definitiva, de continuar creant tota classe d'elements que donen personalitat i qualitat a les marques i empreses. Continuem treballant per a la cultura, imprimint, instal·lant i fabricant els elements que permeten donar imatge i veu als concerts, les obres de teatre, les exposicions; ja que són l'autèntic motor de la nostra societat, i mostrant que la cultura és segura.

Les nostres avançades màquines de tall i d'impressió digital gran format, juntament amb la nostra gran capacitat de logística en l'àmbit nacional, ens permeten arribar a tot arreu, d'una manera ràpida i eficaç, donant solucions professionals i efectives per a l'interiorisme, retail, esdeveniments, grans superfícies, fires i exposicions.

Una vegada més gràcies per fer-nos confiança; Continuem treballant incansablement per a imprimir les vostres idees!


View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId3c66f42d70

Altres publicacions

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Canal YouTube

¡¡MARC MARTÍ CON LOS GOYA 2020!!
¡¡MARC MARTÍ CON LOS GOYA 2020!!

¡¡En Marc Martí amamos el buen cine!! Por eso, nos supone un gran honor producir, imprimir y troquelar los objetos, lonas y elementos diversos que van apareciendo en el número musical inaugural de los Premios Goya 2020, con materiales que aseguran resistencia y a la vez ligereza. Gala protagoniz...

ENTREVISTA MÚSICA & LLIBERTAT A RÀDIO 4 CAT EXPRESS MAGAZINE
ENTREVISTA MÚSICA & LLIBERTAT A RÀDIO 4 CAT EXPRESS MAGAZINE

FRAGMENT DE L'ENTREVISTA PARLANT SOBRE EL DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS A: Ràdio4 Catalunya Express Magazine 27-1-2019

JÚLIA ISERN AL RAC1 DISC 40 ANYS MM 2018
JÚLIA ISERN AL RAC1 DISC 40 ANYS MM 2018

Fragment del programa EL MÓN A RAC1, de Jordi Basté, a on punxen la cançó Mercè del disc "Música & llibertat, 40 anys de cartells" el 20 de desembre del 2018

El disc 40 anys de Música & Llibertat sonant a: Sonideros!!! De Radio 3 // 28/10/18
El disc 40 anys de Música & Llibertat sonant a: Sonideros!!! De Radio 3 // 28/10/18

EL DISC 40 ANYS DE MÚSICA & LLIBERTAT SONANT AL PROGRAMA SONIDEROS DE RADIO 3!!!!! PROGRAMA REFERÈNCIA A TOT L'ESTAT ESPANYOL!!!!!!!!!! PODEU ESCOLTAR AQUÍ EL PROGRAMA SENCER: http://www.rtve.es/alacarta/audios/sonideros/sonideros-kiko-helguera-rodolfo-poveda-spanish-rice-28-10-18/4815164/#

Making of - DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS ( Discmedi Blau, 2018) ·
Making of - DISC MÚSICA & LLIBERTAT, 40 ANYS DE CARTELLS ( Discmedi Blau, 2018) ·

L'empresa Marc Martí (marc-marti.com), sempre ha estat lligat a la cultura popular i molt especialment als esdeveniments musicals. Podem considerar, que l’empresa com a tal, arrenca amb les primeres enganxades dels cartells de concerts dels cantautors de finals dels setanta (activitat que avui en...

RESTAURACIÓ DEL METRO FGV
RESTAURACIÓ DEL METRO FGV

RESTAURACIÓN DE TREN EXPRESSSSSS La Generalitat Valenciana con motivo del relanzamiento del Museo Taller D´Historia Ferroviaria de Torrent, ha promovido la restauración de algunos de los trenes que allí se encuentran. Para la restauración del primero de estos trenes, Ferrocarrils de la Generali...

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto