posts

MURAL ARTÍSTIC HATHOR - Yturralde - IVAM

Obra mural del artista yturralde en la fachadfa del ivam, impreso por marc martí valencia


A Marc Martí València, imprimim i instal·lem una macrolona de 9 x 9 metres, amb l’obra 'Hathor', de l’autor José María Yturralde (Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2020). Aquesta monumental peça es pot trobar a la façana de l’Institut Valencià d’Art Modern, fins al dia 30 de maig d’aquest any. Aquest treball d'impressió digital en gran format, ha estat realitzat integralment a la nostra nau, pels nostres operaris i tècnics. Tot el procés de muntatge i instal·lació, també l'hem desenvolupat nosaltres.

Aquest cercle vibrant representa les investigacions de l’artista sobre les cultures egípcies, japoneses i gregues. Una connexió natural entre art i ciència. A més a més, aquesta obra completa l’exposició ‘Imaginaris mecànics i tècnics de la col·lecció de l’IVAM’, a on es poden veure cinc obres més de l’autor, amb el seu treball al Centro de Cálculo de la Universidad Complutense de Madrid.

A Marc Martí València, tenim capacitat per produir qualsevol mena d'element publicitari per a la comunicació visual exterior, gràcies al nostre equip tècnic, al nostre taller, i la nostra capacitat productiva. Disposem de la tecnologia més avançada, per tal de fer possible tots els vostres projectes. 

També som referents en la impressió de treballs per artistes plàstics i visuals, amb una gran flexibilitat i capacitat d'adaptació a les necessitats específiques que moltes vegades requereixen aquestes feines artístiques. La fidelitat dels colors, de les formes, o de les mateixes fotografies, són cabdals en la resolució de les peces finals. Ens posem al servei del client, per tal d'aconseguir exactament el resultat que busca, centrant-nos en els materials i les tècniques utilitzades. Disposem d'un gran catàleg de productes i serveis, que ens permeten satisfer totes les necessitats.

Si voleu fer-nos alguna consulta, visitar la nostra nau, o que ens desplacem nosaltres, podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar directament al 96 356 28 30. Estarem encantats de poder ajudar-vos en qualsevol aspecte del vostre projecte. 

View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId3203db7073

Exposició tematitzada de La Marjal i dels Estanys d´Almenara.

La Marjal i els Estanys d´Almenara

Marc Martí València, ha realitzat el desenvolupament, construcció i muntatge de l'exposició tematitzada "La Marjal i els Estanys d'Almenara", per iniciativa de l'Ajuntament d'Almenara per ACTIO Birding. Es tracta d'una exposició amb 12 panells, alguns d'ells interactius, realitzats en cartró albiplex amb materials ecològics i reciclables, que està dissenyada perquè la gaudeixin tant visitants com a grups escolars.

Els panells de cartró, permeten crear estructures i circuits personalitzats, són ideals per a qualsevol tipus d'exposició o esdeveniment, es poden imprimir a doble cara, i encunyar amb la forma desitjada. A més, per la seva lleugeresa i resistència, són òptims per poder moure'ls i reutilitzar-los. Una opció ecològica i moderna, que ens permet generar elements de comunicació modulars acords al nostre disseny o gràfica. Sostenibilitat i creativitat junts de mà!

Si tens alguna idea per al teu projecte, nosaltres podem fer-la realitat. Demana el teu pressupost aquí.


View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId61183072c9

CALENDARI MARC MARTÍ 2021 & FELIÇ ANY NOU

MM 2020 CALENDARI 48X68 CM

Aquest any hem fet un calendari molt especial, produït i dissenyat per nosaltres, a partir de personatges publicitaris provinents de: MARC MARTÍ COL·LECCIÓ.  

Marc Martí Col·lecció, està dedicada al món de la publicitat i les arts gràfiques, principalment catalana i espanyola, i majoritàriament sobre format paper.

Disposa de més d’1.000.000 de referències diferents, que van des de l'any 1860 fins a l'actualitat, essencialment cartells de diversos tamanys, però també pasquins, displays, xapes esmaltades, plaques de cava, miralls publicitaris, rètols anunciadors, postals, catàlegs, mostraris, llibres referencials, targetes publicitàries, embalatges, elements promocionals, il·lustracions originals i proves d’impressor, fotografies, clixés, tipografies, etc.

Us recordem, que podeu venir a recollir el calendari 2021, a les nostres oficines de Barcelona, Madrid i València, dins dels nostres horaris habituals.

marc marti 2021


Segurament, 2020 ha sigut un dels anys més difícils de les nostres vides, especialment per tots aquells que han patit pèrdues de persones estimades, per a tots ells un record sincer i afectuós des d’aquí.

Tot el grup Marc Martí, us vol desitjar unes bones festes i una feliç entrada d’any. Estem segurs que aquest, portarà moltes coses bones! Moltes gràcies per fer-nos confiança!!!

Molta força i un gran 2021 per a tots!

Renovem les zones infantils de l'Hospital de la Vall d'Hebron!

2020 VALL D HEBRÓN 3

Les zones infantils dels hospitals busquen cada vegada ser més agradables per als nens i les seves famílies, és per això que amb les transformacions integrals d'imatge i decoració, podem aconseguir grans resultats. 

A Marc Martí ens sentim orgullosos de posar el nostre granet de sorra, per tal de millorar la vida dels pacients, gràcies a la implantació d'aquests meravellosos vinils, aplicats a la sala d’exploració Infantil de la Vall d’Hebron. Un espai que ha quedat absolutament nou, reformat per l’Empresa Serom, amb el disseny de Chispum.com

Ara la sala de reconeixement s’ha convertit en la Sala d’Exploració Vikinga! 

A Marc Martí, continuem imprimint la nova realitat, retolant vehicles i espais de tota mena, imprimint i instal·lant banderoles i lones publicitàries, fabricant rètols i lluminosos, en definitiva, creant tota classe d'elements que donen personalitat i qualitat a les marques i empreses. 

Les nostres avançades màquines de tall i d'impressió digital gran format, juntament amb la nostra gran capacitat de logística en l'àmbit nacional, ens permeten arribar a tot arreu, d'una manera ràpida i eficaç, donant solucions professionals i efectives per a l'interiorisme, retail, esdeveniments, grans superfícies, fires i exposicions.

View the embedded image gallery online at:
https://marc-marti.com/index.php/ca/blog/posts#sigProId82e3d69b71

Altres publicacions

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Prev Next

Canal YouTube

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto