CERTIFICAT 08061 marc martí

Sistema de control i gestió:
Política de qualitat, mediambient i energètica.

El grup d'empreses que representa Marc Martí, té un clar posicionament a favor de les bones pràctiques en el seguiment i gestió de les polítiques de qualitat, control de residus, gestió integral de reciclatge, i sistemes de producció d'acord amb el medi ambient i la sostenibilitat energètica.

Executar aquests estàndards de qualitat, són punts essencials en el desenvolupament de la nostra activitat industrial i empresarial, motiu pel qual complim amb tots els requisits que el nostre sector estipula. Un grup de treball format i qualificat, realitza seguiments regulars, per tal d’assegurar el correcte funcionament i desenvolupament, en totes les nostres àrees, departaments, processos i seccions pertinents.

Així mateix, treballem activament en la millora de tot el sector, participant en conferències, taules de debat i ponències, al voltant de l'ecologia, el reciclatge, i les noves línies de productes concordes amb el medi ambient, que tenim disponibles per a tots els nostres clients. L'eficiència energètica també representa un punt principal en els nostres centres de producció, i és per això que fem servir la tecnologia més avançada per assegurar-nos d’aquest punt. Formem part del grup de treball de sostenibilitat de FESPA Espanya (Associació Espanyola d'Empreses d’Impressió de la Comunicació Visual).

De la mà dels nostres proveïdors, busquem tots els equivalents existents pel que fa a materials i productes, per poder oferir alternatives verdes i ecològiques, i també el compromís dels fabricants de les nostres maquinàries, que any rere any milloren els seus sistemes, perquè siguin més nets i no nocius, tant per al medi ambient com per als treballadors.

Marc Martí implementa els seus sistemes integrals de gestió, basats en les exigents normes ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, i també ISO 50001, que s'accionen en tots els apartats i àrees de la nostra empresa, i que repercuteixen directament en la cura de l'entorn, l'eficiència energètica i el control de qualitat. Realitzem la gestió de residus des d'origen, per després completar-lo amb l’aprofitament final dels materials per part de les empreses de reciclatge reglamentàries. També fomentem el reciclatge directe, i la reutilització, salvaguardant productes i treballs en els nostres magatzems.

 

Marc Martí té el compromís ferm, de mantenir els seus sistemes de prevenció de la contaminació ambiental i de la reducció de residus al màxim, sempre amb una gestió d'ells exemplar i d'acord amb les normatives vigents.

El nostre sistema de control, és revisat de formar habitual per la direcció i els especialistes de l'empresa, per així poder avaluar, calibrar i determinar, els possibles canvis necessaris i pertinents en cada situació i cas.

Amb la finalitat d'assegurar una informació i comunicació oberta, la direcció fa pública la seva política de qualitat, medi ambient i energia, i cita a contactar amb la mateixa a qualsevol organització o empresa interessada a ampliar-la.

Reciclem!

El procés s'inicia amb la trituració del material en molt petites porcions.

Aquest material passa una primera tria mitjançant aire a pressió amb la intenció de separar impureses i el fil utilitzat per cosir-les.

Més tard aplicant més aire, moviment i temperatura s'aconsegueix la separació dels diferents materials.

El producte final es subministra com a matèria primera o matèria base per a la creació de PVC per a diferents productes (aïllant, canonades, cobriments per a sostres a túnels o construcció civil, i d'altres)


Reutilitzem!

Marc Martí ha creat una línia de productes pensant en el medi ambient. Bosses, carpetes, davantals, estoigs, carros de la compra ... reutilitzant material sobrant dels seus projectes.

Catàleg de Bosses Marc-Martí pdf-iconLes cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis vostè ens permet utilitzar galetes.
Més informació Accepto No accepto